125 g Bacon i skiver
500 g Spaghetti
4 Æg
100 g Revet Parmesanost
3 dl Piskefløde 38 %
Salt
Peber
Friske kryderurter
Bacon skæres i tynde strimler og svitses sprøse for jævn varme. De tages op og afdryppes på køkkenrulle.
Kom pasta i en stor gryde spilkogende vand og kog den 'al dente'. Afdryppes i dørslag, hældes i gryden og holdes varm.
Pisk æg, ost og fløde sammen i en skål; tilsæt bacon. Hældes over den varme pasta i gryden og blandes godt.
Sæt gryden over for svag varme i ½-1 min eller til saucen begynder at jævne. Krydres med peber og garneres med krydderurter.
Energi
KJ total 16978 (4042 kcal)
KJ pr. Pers. 4244 (1010 kcal)
Vægt ialt 1305 gram
Vægt pr. Pers. 326 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1300 KJ (309 kcal)
Protein 12.4 gram
Fedt 15.8 gram
Kulhydrat 30.4 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
* Betyder at vi ikke har fuld næringsoplysninger, men ingredienser med væsentligt vægt har vi oplysninger om energi, protein, fedt og kulhydrat.
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp
Ingen kommentarer:
Send en kommentar